DeskConnect

DeskConnect 1.0.1

Al je Apple-apparaten gekoppeld

VOOR

  • Gemakkelijke toegang via de menubalk
  • Geen installatie
  • Handig op hetzelfde netwerk

TEGEN

  • DeskConnect op alle apparaten nodig

Goed
7

Direct delen in plaats van synchroniseren

Stel dat je een artikel leest op je Mac, maar je wilt het liever lezen op je iPhone, dan kun je het met één muisklik op je menubalk versturen. Hetzelfde geldt voor alle andere documenten die je in je browser kunt openen, zoals kaarten, video's en zelfs telefoongesprekken. Andere dingen die je kunt delen zijn de inhoud van je klembord, audio en afbeeldingen. Alles is toegankelijk via je menubalk - klik gewoon op het pictogram van DeskConnect en selecteer de functie die je wilt gebruiken in de volgende keuzelijst.

Onbeperkte gegevensoverdracht

DeskConnect heeft geen datalimiet en is niet afhankelijk van Bluetooth- of Wi-Fi-verbindingen. Het heeft ook geen afstandsbeperking - het programma werkt altijd en overal, zolang je een internetverbinding hebt. Houd er wel rekening mee dat DeskConnect alleen bestanden overdraagt tussen Macs, iPhones, iPads, en iPod touch-apparaten waarop het programma ook is geïnstalleerd.

Conclusie

DeskConnect is een eenvoudig en handig alternatief voor Cloud-diensten waarmee je bestanden deelt tussen Apple-apparaten.

Hoewel veel Mac-gebruikers op iCloud vertrouwen om hun bestanden en documenten te synchroniseren, biedt DeskConnect een iets andere service. DeskConnect is een eenvoudige manier om documenten en andere bestanden direct naar andere Apple-apparaten te sturen. Je hoeft niet te wachten tot de bestanden zijn gesynchroniseerd.

 

Meeste downloads Utilities & Tools voor mac

Meer
DeskConnect

Download

DeskConnect 1.0.1

Beoordelingen about DeskConnect